1

Despre Noi

"A-ti trai viata e ca si cum ai construi o casa: un inceput bun conduce catre un final fericit"
Cu mai bine de jumatate de secol in urma Albert Einstein a spus: "Daca la inceput, ideea nu este absurda, atunci ea nu are nici o speranta". Astfel in anul 1989 cand fratii Dinev au inceput sa construiasca in Bulgaria complexuri de vacanta cu circuit inchis, unora li s-a parut o ideee absurda; aceia care s-au indoit ar trebui sa ii dea astazi dreptate lui Einstein.

"Noi cream lumea in care traim"
Compania Dinevi&Co, infiintata in anul 1989, s-a specializat in derularea de proiecte de investitii in domeniul constructiilor si vanzarilor de vile de lux, apartamente de vacanta si complexuri rezidentiale pe litoral si in statiunile montane din Bulgaria.
Dinevi&Co este prima firma din Bulgaria care a introdus conceptul de complex de vacanta cu circuit inchis, si in acest moment sunt lideri pe piata cu peste 1000 de apartamente anual.
Compania este specializata in proiecte la cheie.
Din anul 2005 compania Dinevi&Co a trecut afacerea la un nivel superior prin investitii in afara granitelor Bulgariei. Astfel primul proiect de investitii extern s-a concretizat prin realizarea unui complex de apartamente pe litoralul romanesc in Statiunea Mamaia fiind cea mai mare investitie bulgareasca in turismul romanesc, proiect implementat in colaborare cu firma Venid Construction din Romania

."Nu incerca sa imiti pe nimeni"
Cu peste 18 ani de istorie Dinevi Group nu a incetat niciun moment sa mearga mai departe. Zeci de complexe au prins viata. Fiecare cu o arhitectura unica, lux si calitate fara compromisuri.
Inca de la inceputuri Dinevi Group a demonsatrat un mod nou de gandire in toate activitatile lor. Astfel a aparut si primul port turistic de yahturi din Bulgaria. Marina Dinevi din Sveti Vlas este o locatie moderna cum nu mai poti gasi in bazinul Marii Negre.