venidvenidvenidvenidvenidvenid

ODESSOS

 

INFORMATII GENERALE

Incepand cu luna Septembrie 2008 vom incepe lucrarile la unul dintre cele mai originale proiecte din punct de vedere arhitectural din cate exista pe litoralul romanesc.

Situat in zona centrala a Statiunii Mamaia, pe malul Lacului Siutghiol comlplexul ODESSOS ofera o priveliste minunata asupra lacului, iar de la etajele superioare si asupra Marii Negre.

LOCALIZARE - (click aici pentru a vedea harta)

Harta Mamaia

MAMAIA este cea mai renumita statiune de pe Litoralul Romanesc. Situata la N de Constanta intre Marea Neagra si Lacul Siutghiol, este statiunea de pe litoral cu cea mai mare capacitate de cazare. Mamaia este o statiune cu o dezvoltare foarte dinamica, fiind in acest moment punctul de maxima atractie pentru turistii din toate colturile lumii, datorita distractiilor pe care le ofera: cele mai moderne si mai la moda cluburi de noapte, distractii acvatice, plimbari cu telegondola si cu autobuze supraetajate,plaje largi cu nisipuri fine etc.
Istoric:
Mamaia a fost inaugurata in 1906 si a devenit in scurt timp cea mai importanta destinatie turistica pentru turistii din Romania. O dezvoltare importanta a cunoscut in anii comunismului, cand s-au construit mai multe hoteluri – la vremea aceea foarte moderne – Dorna, Bicaz, Siret, Patria, National, Unirea, Miorita. In anul 1968 s-a inaugurat cel mai mare si modern complex hotelier, format din hotelurile: Venus, Riviera, Astoria, Metropol, Majestic, Mercur si Minerva, oferind un total de 2700 locuri de cazare. Pana in anii 80 a cunoscut momente de glorie, Mamaia devenind o statiune frecventata si de straini. Dupa anii 90 a intrat intr-un declin, dar in ultima perioada a redevenit pentru noi „Perla litoralului Romanesc”.
Plaja:
Mamaia este unica prin latimea foarte mare a plajei si lungimea de peste 8 km. Plaja are nisip fin, iar intrarea in apa este foarte lina. In mare parte plaja este concesionata si este amenajata cu sezlonguri si umbrele – contra cost, insa sunt si portiuni mari de plaja unde se poate sta fara plata. In timpul sezonului estival, pe plaja se face curatenie zilnic.
Din loc in loc pe plaja sunt instalate puncte de salvamar. Salvamarii sunt bine pregatiti si vegheaza zilnic intre orele 08.00 – 20.00.
Cazare si masa:
Mamaia ofera in prezent posibilitati de cazare multiple, in hoteluri si vile turistice de la 2 la 5 stele. Deoarece in ultimii ani a devenit neincapatoare in lunile iulie-august, s-au construit mai multe hoteluri noi, care ofera servicii si dotari de calitate: Hotel Malibu, Hotel Regal, Hotel Florida, Hotel Palm Beach, Hotel Laguna, Hotel Elegance etc., unele dintre ele fiind situate pe malul Lacului Siutghiol, o zona a statiunii neexploatata pana acum. Deoarece gusturile si pretentiile turistilor cresc, din ce in ce mai multe hoteluri au amenajate spatii pentru tratament si relaxare, cu piscine, saune, sali de fitness, terenuri de sport.
Restaurantele si terasele sunt numeroase, insirate pe toata faleza si ofera turistilor posibilitatea servirii unor mese complete sau a unor gustari intre doua bai in mare. Totusi, exista cateva zone in care sunt concentrate mai multe restaurante: Cazino, Satul de Vacanta si Perla.

Regim de inaltime:
 • D+P+7E
Numar apartamente:
 • 75 de unitati locative
Structura :
 • Beton armat, zidarii eficiente termic, acoperis tip terasa necirculabila
Finisaj exterior:
 • Termosistem cu tencuiala decorativa siliconica
Pereti interiori:
 • Caramida eficienta termic intre apartamente si pereti din gipscarton in interiorul apartamentului, zugaraveli lavabile (standard: culoare alb)
Bai:
 • Gresie si faianta, obiecte sanitare, accesorii, ventilatie
Bucatarie:
 • Pregatire instalatii, apa calda, apa rece, scurgere, ventilatie hota
Ferestre:
 • Vitrine largi din PVC cu geam termopan (24 mm)
Instalatie electrica :
 • Conductori de cupru cu echipare completa (prize, intrerupatoare, tablou electric, siguarante)
Pardoseli camere
 • Gresie sau parchet
Usi:
 • Interioare din lenm cu pervaze si toc regalbil, Intrare din lemn cu pervaze, prag de etansare
Aer conditionat:
 • Cate o unitate pe fiecare aparatament

 

 
Move
Etaj 7
Etaj 7
 
 

Constructia este progaramata sa inceapa pe 15.09.2008

Pe parcursul derularii proiectului aici veti putea gasi imagini cu stadiile de executie.