venidvenidvenidvenidvenidvenid

VEREIA

 

 • VEREIA: Image
 • VEREIA: Image
 • VEREIA: Image
 • VEREIA: Image
 • VEREIA: Image
Thumbnail panels:
Now Loading

 

COMPLEX "VEREIA"

Vino sa descoperei statiunea Neptun asa cum o stiai alta data. Amplasat intr-o zona plina de verdeata si in acelasi timp aproape de mare Complexul Vereia va ofera confortul si linistea unei vacante reusite.

 

AMPLASAMENT (click aici pentru a vedea)

neptun

 

Statiunile Neptun si Olimp apartin din punct de vedere administrativ de Mangalia. Fata de Mangalia se afla la o distanta de 6 km, iar fata de Constanta la 38 km. Cele doua statiuni, fiind foarte apropiate si asemanatoare au devenit practic una singura – Neptun-Olimp. Statiunea a fost timp de mai multi ani considerata ca fiind cea mai frumoasa, cautata si scumpa dintre statiunile de pe litoralul romanesc, trebuind totusi sa predea acest statut statiunii Mamaia, care s-a dezvoltat foarte mult. Totusi, nu si-a pierdut farmecul si eleganta de altadata, si vine in intampinarea turistilor cu vaste spatii verzi bine ingrijite, baze de tratament, hoteluri renovate. Statiunea este situata intre lacurile Neptun la est si Padurea Comorova la vest.

PLAJA
Plaja din Neptun se invecineaza cu plaja din Jupiter la sud si cea din Olimp la nord – cu cea din Olimp nu comunica din cauza prezentei in aceasta zona a vilelor care apartin Protocolului de Stat (fostele vile ale lui Ceausescu de la Neptun). Latimea plajei variaza de la 30 la 100 metri. Cea mai cunoscuta portiune de plaja se numeste „La Steaguri”, care este una cele  mai bine amenajate plaje de pe litoral.
Plaja din Olimp este lata in partea de nord, in zona Complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere si dantelata de numeroase golfulete. In sud, plaja este ingusta si marginita de o faleza inalta.

CAZARE SI MASA
Hotelurile din Neptun-Olimp se remarca printr-o arhitectura eleganta, fiind inconjurate de spatii verzi care asigura in timpul verii un aer curat si racoros. Majoritatea hotelurilor sunt de doua si trei stele, unele dintre ele sunt renovate si ofera conditii de cazare si servicii foarte bune (Hotel Majestic, Hotel Doina). Hotelul Doina are si o baza de tratament moderna, care functioneaza tot timpul anului. Din pacate, statiunea detine deocamdata doar cateva hoteluri de patru stele (Hotel Cocor – un hotel foarte frumos si cu dotari de calitate).
Statiunea Olimp este alcatuita din trei ansambluri hoteliere, dintre care unul cu nume de orase (Arad, Sibiu etc), altul cu o arhitectura interesanta  (Amfiteatru, Panoramic, Belvedere) si al treilea, Olimp-Nord, cu hoteluri ale caror nume amintesc provinciile romanesti (Banat, Moldova, Crisana, Maramures etc).
In Neptun-Olimp sunt deschise foarte multe restaurante, terase si fast-food-uri. Restaurantele ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste si programe folclorice. Dintre acestea se disting Calul Balan (specialitati culinare autohtone), Crama Neptun  si restaurantul Insula (preparate de peste).

BAZELE DE TRATAMENT
Pentru tratarea diferitelor boli se combina cu succes factorii naturali de clima cu procedurile clasice. Astfel, plajele sunt propice pentru aerohelioterapie, talasoterapie si impachetari cu namol rece. In bazele de tratament se pot trata boli reumatismale degenerative, boli reumatismale inflamatorii, boli diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura.
Policlinica balneara din statiunea Neptun functioneaza in regim permanent si apartine Hotelului Doina. Ea dispune de instalatii moderne si medici specializati.  Se gasesc aici cabinete si sectii pentru electroterapie, kinetoterapie si hidroterapie, inhalatii si aerosoli, impachetari cu namol cald, sali de gimnastica, saloane pentru masaj, geriatrie, precum si un bazin cu apa de mare incalzita.

DISTRACTIE SI RELAXARE
Neptun-Olimp este o statiune care ofera turistilor numeroase posibilitati de petrecere a concediului.  Bineinteles, in primul rand lumea vine la mare pentru plaja – si asta exista din belsug. In afara orelor petrecute la soare insa, se poate face, de exemplu, sport – exista amenajate mai multe terenuri de tenis, fotbal, mini-golf, volei. Daca sportul nu va atrage, puteti sa mergeti la cumparaturi, si in acest sens exista in centrul statiunii magazine care comercializeaza o gama variata de produse, de la jucarii la confectii si incatlaminte.
Dupa cumparaturi, puteti face o scurta croaziera pe mare cu vaporasul, cu plecare de pe plaja „La Steaguri”. Iar seara – sunt deschise numeroase cluburi si discoteci, dintre care cel mai celebru este „Why Not”.
Pe langa cele expuse mai sus, sunt deschise sali de bowling, sali de spactacole in aer liber, centre de inchiriere echipament pentru sporturi nautice, parc de distractii etc.

Regim de inaltime:
 • S+P+5E
Numar apartamente:
 • 84 de unitati locative
Structura :
 • Beton armat, zidarii eficiente termic, acoperis tip terasa necirculabila
Finisaj exterior:
 • Termosistem cu tencuiala decorativa siliconica
Pereti interiori:
 • Caramida eficienta termic intre apartamente si pereti din gipscarton in interiorul apartamentului, zugaraveli lavabile (standard: culoare alb)
Bai:
 • Gresie si faianta, obiecte sanitare, accesorii, ventilatie
Bucatarie:
 • Pregatire instalatii, apa calda, apa rece, scurgere, ventilatie hota
Ferestre:
 • Vitrine largi din PVC cu geam termopan (24 mm)
Instalatie electrica :
 • Conductori de cupru cu echipare completa (prize, intrerupatoare, tablou electric, siguarante)
Pardoseli camere
 • Gresie sau parchet
Usi:
 • Interioare din lenm cu pervaze si toc regalbil, Intrare din lemn cu pervaze, prag de etansare
Aer conditionat:
 • Cate o unitate pe fiecare aparatament

 

Pe parcursul derularii proiectului aici veti putea gasi imagini cu stadiile de executie.